Flora Trade Parc Venlo

Het grootste en meest veelzijdige aanbod flowers & design van Europa vindt u op Flora Trade Parc Venlo. Een inspirerende en trendsettende inkoopboulevard voor bloemisten, tuincentra en woon- en cadeauwinkels. Op één locatie bieden twaalf toonaangevende bedrijven gezamenlijk een volledig, trendy en exclusief assortiment. Dit betekent voor u optimaal inkoopgemak.

 

Volledig assortiment

U kunt bij Flora Trade Parc Venlo kiezen uit een volledig assortiment (snij)bloemen, planten, boomkwekerijproducten, trends, design, bloemisterij- en cadeauartikelen, meubels en woonaccessoires. Als u het niet vindt bij Flora Trade Parc Venlo, vindt u het nergens!

 

Optimaal inkoopgemak

Flora Trade Parc Venlo biedt u optimaal inkoopgemak. U vindt op één locatie alle producten en diensten op het gebied van sierteelt en home & decoration. Laat u verrassen door de gastvrijheid en de klantgerichtheid in Venlo.

 

Gemakkelijk bereikbaar

Flora Trade Parc Venlo is gemakkelijk bereikbaar. Ideaal gelegen aan een knooppunt van snelwegen, midden in het hart van het grootste tuinbouwproductiegebied van Europa. Hierdoor wordt de beste kwaliteit en versheid gegarandeerd.